About

 

ugot2befashion (pronounced as you got to be fashion) is a Fashion blog founded by Sultan (25). Born in Turkey, raised in the Netherlands, living in Switzerland since November 2016.

 

7 Comments

  1. Ik wou even zeggen dat ik je geweldig vind. Ik krijg spontaan een glimlach als ik naar jou fotos en posts kijk. Ga zo door! Ik hoop dat ugot2befashion nog lang zal blijven bestaan ❤️

  2. Ik volg je al zo lang op insta enzo. Ik weet nog dat je die wedstrijd van Hakan Akkaya had gewonnen ❤️ Ik was heel erg trots op je

  3. Vele bloggers reageren niet terug of delen niet waar ze hun outfit van hebben, jij doet dat wel. Ik vind dat zo tof van jou. Je draagt ook lekker betaalbaar wat voor ons leuk is. Zo kunnen wij er ook fashionable bij lopen en veel inspiratie uit ugot2befashion halen. Ga zo door ❤️

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook